Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

«Μέρες Παραμυθιού στο Περιστέρι»

Αγαπητά μας παιδιά !
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού από τις 2 Ιουνίου ως και τις 6 Ιουνίου. 
Στόχοι είναι η ενδυνάμωση της επικοινωνιακής ικανότητας των μαθητών, η ορθή ακρόαση, η καλλιέργεια οικουμενικών και διαπολιτισμικών αξιών, η αισθητική καλλιέργεια, ο εμπλουτισμός των εμπειριών, η αφύπνιση των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων και η  αναγνώριση της ποιότητας της γλωσσικής έκφρασης.
Κυρίως, μέσα από το παραμύθι τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τον ελληνικό λόγο αλλά και να γνωρίσουν τον ελληνικό μας πολιτισμό, ενώ παράλληλα η διαδικασία αυτή θα τα βοηθήσει να γίνουν ενεργά μέλη τόσο της σχολικής κοινότητας όσο και της ευρύτερης κοινωνίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης στα τηλέφωνα: 2105716057 & 2105716069.2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού   2-6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
Δείτε κια κατεβάστε εδώ τη διευκρινιστική εγκύκλιο που στάλθηκε από τη Δημοτική Βιλιοθήκη στα σχολεία του Περιστερίου για επιπλέον λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου